Naprawdę ciężko jest znaleźć pozytywne aspekty otaczającej nas obecnie rzeczywistości, ale cudownie biała, zimowa aura zdecydowanie do nich należy ❄️

Nie pamiętam, kiedy ostatnio widziałam tyle śniegu w swojej okolicy i przyznaję, że taka zima to bardzo mi się podoba. ❤️ Chętnie wyskoczyłabym na narty i trzymam kciuki, żeby w lutym się udało 🎿

Ps. W grudniu wahałam się, czy kupić śniegowce #lovemoschino, bo były w promocji na @zalando - teraz nie żałuje 😂❤️

.
.

#zima #zima2021 #zimawmiescie #zimowo #jestpieknie #piekniejest #zimowastylizacja #zimowastylizacja #usmiech #widoki #zimawlesie #zimowakraina #stylizacja #stylizacjadnia #winteroutfit #wintermood #winterloveisland #winterlook #winterlover #lookoftheweek #stylovepolki #stylowamama #śniegowce #snowboots #snowingday #snowoutfit #outfitodtheday #kurtkazimowa #zimowasesja #śnieg

Naprawdę ciężko jest znaleźć pozytywne...

W tym roku zima zaskoczyła chyba wszystkich, nawet nie pamiętam kiedy ostatnio było tyle śniegu. ❄️

Jako, że w ostatniej chwili zmieniłam koła zimowe to mogę cieszyć się piękną aurą. Nie licząc tego, że u mnie na wsi na ulicy lód i hamowanie z prędkości 30 km/h to nie lada wyzwanie. 🚘

Śnieżnobiałe widoki są piękne, ale szkoda, że z zimy nie można w pełni korzystać. Nie lubię się żalić, ale serio mam już dość tych ograniczeń. 🤦‍♀️

Jak sobie radzicie z lockdownem?

.
.

#snowheart #snowisfalling #snowishere #snowislife #winterwonderland #serce #śnieg #śnieżka #serduszko #winter2021 #winterflatlay #winterstyle #wintertime #zima2021 #zima #zimowo #zimowastylizacja #milegodnia #piatekpiateczekpiatunio #rękawiczki #zimowo #zimoweklimaty #snowday #snowwhite #zdjeciednia #śnieg❄ #snowyday #snowsnowsnow #snowshoes

W tym roku zima zaskoczyła...

Bardzo się cieszę, że jako jedna z pierwszych osób mam przyjemność testować nowość, która wchodzi dopiero na rynek!😍
Podstawka @pumi.pod to innowacyjny produkt do pielęgnacji stóp, który zastąpi pumeksy czy pilniki i może być stosowany podczas kąpieli czy prysznica. 🛁 Produkt uzyskał wszelkie atesty, a to co widzicie na zdjęciu to prototyp, który nadal jest w fazie testów. Na story możecie zobaczyć Pumipod w praktyce 😀

Sprzedaż rusza w drugiej połowie roku, ale już teraz można zapisać się na listę zaintersowanych i otrzymać zniżkę 30%!❤️

Link do zapisów -> https://bit.ly/3i3L69r

.
.

#pumipod #pielegnacjastop #pieknestopy #kapiel #wanna #łazienka #letgetnaked #mojałazienka #przedsprzedaż #nowość #dbamosiebie #pielegnacja #pielegnacjaskory #pielegnacjaciala #kąpiel #relaks #relakstime #chwiladlasiebie #nowoscikosmetyczne #peeling #peelingdostóp #polskiestopy #bathtime #spongelle #masaż #beautyfeet #feetlovers #footlover #bathroomideas #bathroominspo

Bardzo się cieszę, że jako...

Nowe mani wjechało na salony ✨

Tym razem postawiłam prosty i elegancki kolor z dodatkiem złota - jestem zachwycona połączeniem tych kolorów ❤️ 

A u Was co króluje na paznokciach?😘

💅 @studio_urody_maniq 

.
.
#winternails #newmani #newmanicure #indigonails #snownails #glownails #glitternails #nailsinspiration #nailsofinstagram #manicure #manicurehybrydowy #paznokcie #nowepaznokcie #polskiepaznokcie #hybrydowelove #hybrydowepaznokcie #hybrydymanicure #zdjeciednia #pazury #pazurki #pazurki_official #pazurkihybrydowe #pinknails #goldnails #glitterombrenails #ombrenails #paznokciewrocław #swetereknapaznokciach #sweterek #dlugiepaznokcie

Nowe mani wjechało na salony...

Kiedy mama mówi - wracamy do domu, ale (patrz zdjęcie drugie) i tak wiesz, że da się namówić ulepienie kolejnego bałwana 😂

Podsumowując radość spowodowana śniegiem jest ... bezcenna. 

To nic że auto na letnich oponach stoi, ale ważne, że mogę chodzić w moich nowych śniegowcach 💃

Mówią, środa minie tydzień zginie także byle do weekendu 💪

.
.

#śnieg #zima2020 #padasnieg #padaśnieg #instadziecko #mojedziecko #radość #macierzyństwo #macierzynstwobezlukru #macierzyństwobezściemy #macierzynstwo #synek #synekmamusi #środa #czaswolny #zabawazdzieckiem #modnedziecko #zimowo #modnedziecko #stylowedziecko #winterbaby #winter2020❄️ #2021 #usmiech #usmiechdziecka #milegodnia #milegodnia😘 #dobrydzień

Kiedy mama mówi - wracamy...

No i wyszło na to, że moje dziecko jest #instafriendly 😁 Lubicie też podróże, pazury i włosy - a o te dbają najlepsi, więc nic dziwnego. Dzięki @studio_urody_maniq i @anna_sarz ❤️

Dzięki 2020 za wszystko co mimo dziwnego czasu udało się osiągnąć. Czas nabierać rozpędu aby wycisnąć z tego roku co się da. ✈️

.
.

#bestnine #bestnine2020 #bestnine2021 
#podróże #podrozemaleiduze #wycieczka #turcja #wlosing #paznokcieświąteczne #paznokciehybrydowe #newmani #manicurehybrydowy #instadziecko #najlepsze #zdjęcia #lubieto #2021goals 
#2021planner #travelislife #blogerka #podróżniczka #wakacje #kobietasukcesu #sukces

No i wyszło na to,...

W tym miejscu miał się pojawić kolaż #bestnine2020 ale od wczoraj nie mogę go wygenerować, a w opisie powinnam jak wszyscy ponarzekać jaki to beznadziejny i dziwny rok za nami. Ale nie... 

Ja wyciągnę same pozytywy:

👉 Wakacje w Egipcie, Turcji i po raz pierwszy w Hiszpanii, a także kilka małych wypadów w PL 🌴

👉 Moja firma obchodziła pierwszą rocznicę i dalej się trzyma, a więc ufff... 💃

👉  Poznałam masę ciekawych ludzi i nawiązałam rozwojowe współprace 😁

👉 Sprawiłam sobie wymarzoną hulajnogę elektryczną, masę butów, torebek i ciuchów, w których w sumie nie mam gdzie chodzić 😂

👉 Zrobiłam nowy tatuaż ale niestety tylko jeden 😘

👉 Wczoraj spontanicznie kupiłam cudowny samochód, po tym jak stary padł mi na środku drogi 🚘

Było dużo planów, ale nie szkodzi - jeszcze uda się je zrealizować. 🥳

Do zobaczenia w nowym roku!🥂

.
.

#hulajnoga #hulajnogaelektryczna #electronicscooter #scooter #wroclawgirl #wroclawtattoo #wroclawcity #blondynka #koniecroku #koniec2020 #witaj2021 
#nowyrok #nowyrok2021 #newyear2021 #happynewyear2021 #happynewyear🎉 #pozytywnemyslenie #pozytywnaenergia #pozytywnie #sukces #kobietasukcesu #kobietaszczęśliwa #marzeniasiespelniaja #marzeniasięspełniają #radość #szczęście #modnapolka #stylowamama #stylowamama

W tym miejscu miał się...

Ten rok pokazał, że niczego nie możemy być pewni w życiu, dlatego niczego nie warto odkładać na później! 

Taka ze mnie shopping queen, że odwiedziłam 3 galerie, a ostatecznie zamówiłam dwie pary butów online 😂 Nie, nie - nigdzie się nie wybieram. Ale fajnie sobie na nie popatrzeć 😂🥾👢

To co, zaczynamy szalony dzień, żeby później w spokoju zjeść kolacje?😂

Wesołych!🎄

.
.

#shoppingonline #shoppingqueen #zakupy #zakupyonline #sweterek #sweterekświąteczny #święta #świętabożegonarodzenia #święta2020 #świętatużtuż #bożenarodzenie #xmasiscoming #xmas2020 #selfiemirror #blondyna #michaelkors #michaelkorsbag #michaelkorspolska #michaelkorspoland #usmiech #milegodnia #sukces #kochambuty #zakupywsieci #zakupyświąteczne #prezentyświąteczne #kobietasukcesu #kobietaniezalezna #sukcesjestkobietą #zdjeciewlustrze

Ten rok pokazał, że niczego...

Nie przegap nowych postów.
Dołącz do mojego newslettera i otrzymuj powiadomienia o nowych postach.

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Niniejsza polityka prywatności opisuje zasady postępowania z danymi osobowymi oraz informuje o wykorzystywaniu plików cookies w ramach funkcjonowania bloga TinaHa – uroda, kobieta, lifestyle pod adresem https://www.tinaha.pl/ . 

Właścicielem bloga TinaHa – uroda, kobieta, lifestyle jest Martyna Babiś posługująca się pseudonimem TinaHa, zamieszkała we Wrocławiu (Polska). Kontakt z autorką jest możliwy poprzez adres mailowy – tina.ha.kontakt@gmail.com . Właściciel bloga jest administratorem danych.

  • 1 DEFINICJE

Na potrzeby niniejszej polityki prywatności, przyjmuje się następujące znaczenie poniższych pojęć:

  1. Administrator– właściciel bloga, Martyna Babiś, zamieszkała we Wrocławiu. Kontakt mailowy: tina.ha.kontakt@gmail.com 
  1. Blog– blog dostępny pod adresem www.tinaha.pl, na platformie Blogger (www.blogger.com), domena w serwisie ovh.pl .
  1. Użytkownik– każda osoba fizyczna lub prawna, korzystająca z Bloga.
  1. Pliki cookies (ciasteczka)– dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które są przechowywane w urządzeniu końcowym Użytkownika [np. komputerze, smartfonie, tablecie], ponadto mogą być one odczytywane przez system teleinformatyczny Administratora.

  • 2 DANE OSOBOWE
  1. Przetwarzanie danych.
  2. Administratorem danych Użytkownika jest wyłącznie Administrator opisany §1 pkt 1.
  1. Administrator przetwarza dane osobowe Użytkowników w celach odpowiadających zgodom odebranym od Użytkowników za pomocą formularzy dostępnych na blogu.
  1. Administrator gwarantuje poufność wszelkich udostępnionych mu danych osobowych przez Użytkownika.
  1. Podanie danych przez Użytkownika.

4a. Podanie danych przez Użytkownika zawsze jest w pełni dobrowolne.

4b. Niewyrażenie zgody na podanie danych przez Użytkownika może skutkować brakiem dostępu do niektórych funkcji bloga.

III. Gromadzenie danych przez Administratora.

  1. Dane osobowe Administrator gromadzi z należytą starannością oraz odpowiednio chroni je przed dostępem do nich przez osoby do tego nieupoważnione za pomocą narzędzi udostępnianych na platformie Blogger.
  1. Administrator nie udostępnia danych przekazywanych mu przez Użytkowników jakimkolwiek podmiotom trzecim.7. Administrator nie jest w stanie określić czasu przechowywania zgromadzonych danych ze względu na ich specyfikę. Nie będą przechowywane dłużej niż do zamknięcia bloga.
  1. Podstawa przetwarzania danych.
  1. Dane w celach opisanych w §2 pkt 2 przetwarzane będą na podstawie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) oraz ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
  1. Uprawnienia Użytkowników.
  1. Użytkownikowi przysługują uprawnienia wynikające z aktów prawnych wskazanych w §2 pkt 7, w tym w szczególności do:
  1. prawo żądania dostępu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia, czy też ograniczenia ich przetwarzania;
  1. prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych;
  1. prawo do przenoszenia danych;
  1. prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych w określonym celu, w przypadku gdy Użytkownik uprzednio taką zgodę wyraził;
  1. prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego w związku z przetwarzaniem oraz gromadzeniem danych przez Administratora.
  1. LOGI SERWERA
  1. Korzystanie ze Strony wiąże się z przesyłaniem zapytań do serwera, na którym przechowywana jest Strona.
  2. Każde zapytanie skierowane do serwera zapisywane jest w logach serwera. Logi obejmują m.in. adres IP Użytkownika, datę i czas serwera, informacje o przeglądarce internetowej i systemie operacyjnym, z jakiego korzysta Użytkownik.
  3. Logi zapisywane i przechowywane są na serwerze.
  4. Dane zapisane w logach serwera nie są kojarzone z konkretnymi osobami korzystającymi ze Strony i nie są wykorzystywane przez Administratora w celu identyfikacji Użytkownika.
  5. Dostępu do nich nie mają również osoby niepowołane, a zbierane są w celu poprawnego administrowania stroną
  6. Logi serwera stanowią wyłącznie materiał pomocniczy służący do administrowania Stroną, a ich zawartość nie jest ujawniana nikomu poza osobami upoważnionymi do administrowania serwerem.
  • 3 SYSTEM KOMENTARZY
  1. Blog korzysta z komentarzy Disqus. 
  1. Użytkownik zostawiając komentarz na blogu wyraża zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez system komentarzy Disqus zgodnie z jego polityką prywatności.
  1. Komentarze Użytkownika wyświetlane są na blogu.
  1. Administrator nie administruje danymi Użytkownika koniecznymi do pozostawienia komentarza w systemie WP.

  • 4 PLIKI COOKIES
  1. Administrator wykorzystuje pliki cookies w celu:
  2. zapewnienia prawidłowego działania Bloga;
  3. dostosowania zawartości strony do preferencji Użytkownika;
  4. w celach statystycznych;
  5. w celach marketingowych.
  6. Każdy Użytkownik ma możliwość konfiguracji swojej przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym Użytkownika [np. komputerze, smartfonie, tablecie].

2a. Dokonanie przez Użytkownika powyżej opisanej czynności może prowadzić do tego, że korzystanie z Bloga będzie utrudnione.

  • 5 POZOSTAŁE TECHNOLOGIE

 

Administrator informuje Użytkownika, że stosuje na swoim Blogu technologie śledzące działania przez niego podejmowane w ramach jego aktywności na Blogu:

  1. widget Facebook pozwalający na przeglądanie ostatnio dodanych postów, polubienie strony oraz pozostawienie komentarza i udostępnienie posta;
  2. kod śledzenia Google Analitycs w celach analizy statystyki Bloga.

  • 6 . POSTY SPONSOROWANE

 

  1. Na blogu zamieszczane są posty sponsorowane w postaci recenzji kosmetyków. 
  2. Post sponsorowany zawiera reklamę produktu w postaci kosmetyku, recenzję oraz logo, które przekazało ją do recenzji. 
  3. Posty sponsorowane zamieszczane są na blogu wyłącznie w celach marketingowych.
  4. W postach sponsorowanych mogą być zamieszczone linki prowadzące do:
  5. sklepów internetowych umożliwiających kupno zrecenzowanego kosmetyku;
  6. strony firmy, które przekazało produkt do recenzji;

Powyżej wskazane linki prowadzą do stron należących i zarządzanych przez osoby trzecie. Administrator nie odpowiada za dostępność oraz jakość tych stron. 

  • 7 ZMIANY W POLITYCE PRYWATNOŚCI

Możliwe są zmiany w Polityce prywatności, których będą wymagały zmiany na blogu oraz wymogi prawne.