Lato, lato i znów rozdanie dla Was !

by - 14 sierpnia

Hej kochani, dzisiaj tak jak obiecałam przybywam do Was z kolejnym rozdaniem. Postanowiłam połączyć siły z dwiema blogerkami Patrycją oraz Natalią i zrobić to na większą skalę, a co za tym idzie - będą aż trzy nagrody dla trzech wylosowanych zwycięzców! :) Ale przejdźmy do konkretów. 


Warunki udziału:


1. Zostań publicznym obserwatorem naszych blogów:* ( 1 los )
 - mój po prawej ->
 - Kierunkowy48 -> klik
 - Nattalja -> klik

2. Zostań naszym fanem na Facebooku:* ( 1 los )
 - mój -> klik
 - Kierunkowy48 -> klik
 - Nattalja -> klik

3. Dokończ zdanie: Moja ulubiona letnia stylizacja to...  lub Mój ulubiony kosmetyk na lato to .... *

4. Jeśli chcesz otrzymać dodatkowe 3 losy zostań obserwatorem na Instagram: ( 3 losy )
 - Mój -> klik 
 - Kierunkowy48 -> klik
 - Nattalja -> klik 

* - obowiązkowe

Nagrody:


 Do zestawu numer 3 zostanie dorzucona kosmetyczna niespodzianka! )


Regulamin:
1. Sponsorami nagród jesteśmy my!
2. Wysyłka nagród zostanie zrealizowana w przeciągu tygodnia od ogłoszenia wyników.
3. Nagrody wysyłane tylko na terenie Polski.
4. Wylosowanych zostanie trzech zwycięzców - dla każdej nagrody jedna osoba. 
5. Rozdanie trwa do 30 sierpnia. ( Wyniki zostaną ogłoszone do 5 dni od zakończenia )
6. Każda osoba może zgłosić się tylko raz i tylko na jednym blogu ( zliczone zostaną zgłoszenia z wszystkich trzech blogów! )
7. Każde zgłoszenie zostanie dokładnie sprawdzone !

Wzór komentarza:
Obserwuję Was jako: 
Lubię jako: 
Odpowiedź: 
Instagram:  tak/nie
E-mail: 
Nagroda numer:


Powodzenia wszystkim <3




Podobne wpisy

20 komentarze

  1. Obserwuję Was jako: Katarzyna Wierzba
    Lubię jako: Kasia Wierzba
    Odpowiedź: Moja ulubiona letnia stylizacja to top,szorty i sandały :)
    Instagram: nie
    E-mail: kaja350@vp.pl
    Nagroda numer:

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję Was jako: ma ra
    Lubię jako: Ma Ra
    Odpowiedź: fiołkowa mgiełka z AVON
    Instagram: nie
    E-mail: mara180893@gmail.com
    Nagroda numer: 1

    OdpowiedzUsuń
  3. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję blogi jako: Weronika :)
    Na fb lubię jako Weronika Klonowska
    Mój ulubiony kosmetyk na lato to perfum chanel
    Instagram tak : pooozytywna
    Nagroda nr 2

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję blogi jako: Ola Bogacz
    Na fb lubię jako Ola Bogacz
    Mój ulubiony kosmetyk na lato to perfum chanel
    Instagram tak : xolax_
    Nagroda nr 2

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję Was jako: Ania Firszt
    Lubię jako: Anna Firszt
    Odpowiedź: Mój ulubiony kosmetyk na lato to płyn micelarny
    Instagram: nie
    E-mail: zielonapoziomka36@interia.pl
    Nagroda numer:2

    OdpowiedzUsuń
  7. ♥ Obserwuję Was jako: Julia Orda
    ♥ Lubię jako: Julia Orda
    ♥ Odpowiedź: Mój ulubiony kosmetyk na lato to krem do rąk z ziaji.
    ♥ Instagram: tak
    ♥ polubiony link
    ♥ E-mail: julia.orda@wp.pl
    ♥ Nagroda nr: 1

    jugii.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. obserwuje na instagramie jako: @jugiix

      Usuń
  8. Obserwuję Was jako: Naughty Girl
    Lubię jako: Naughty Girl
    Odpowiedź: ulubiona letnia stylizacja to szorty, koszulka bez rękawów, naszyjnik, kapelusz, okulary, vansy i listonoszka
    Instagram: tak/giovannajoanna
    E-mail: naughtygirl0106@interia.pl
    Nagroda numer: 2

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję Was jako: Serenitka B
    Lubię jako: Monika Bochman
    Odpowiedź: Mój ulubiony kosmetyk na lato to woda termalna Vichy :)
    Instagram: nie
    E-mail: akasha162@interia.eu
    Nagroda numer: 2

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję Was jako: Ania Ania
    Lubię jako: Aleksandra Yee
    Odpowiedź: Wiśniowy balsam do ust z firmy oriflame (Tender Care Cherry)
    Instagram: nie
    E-mail: olaaniaa1515@gmail.com
    Nagroda numer:

    OdpowiedzUsuń
  11. Hi dear, I am totally inlove with your blog, lovely style and this is such a great post! I would like to invite you to my blog :) Check out or anything else here: http://szepsegpotty.blogspot.com
    Follow me and let me know, as soon as possible I am inmediatelly follow you back. Have a great summer and productive blogging!

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję Was jako: Tuqusowa
    Lubię jako: Karolina Turkus
    Odpowiedź: Moja ulubiona letnia stylizacja to zwiewne krótkie sukienki, sandałki lub buty na malutkim koturnie, moc świecidełek [czyt. bransoletek] i rozpuszczone, pokręcone włosy. Delikatnie i dziewczeco - to uwielbiam :))
    Mój ulubiony kosmetyk na lato to naturalny balsam ziołowy fitomed o zapachu lukru, mniaaam :)
    Instagram: tak [panna_karolina]
    E-mail: karolka120@gmail.com
    Nagroda numer: 2

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję Was jako: Adrianna Karpowicz
    Lubię jako: Adrianna Karpowicz
    Odpowiedź: kosmetyk: tusz do rzęs AVON shock.
    Instagram: nie
    E-mail: adriannakarpowicz@gmail.com
    Nagroda numer:2

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję Was jako: Karolina Karolowa
    Lubię jako: Karolina Popławska
    Odpowiedź: mój ulubiony kosmetyk na lato to woda termalna Uriage :)
    Instagram: Nie
    E-mail: karolowa21@gmail.com
    Nagroda numer:

    OdpowiedzUsuń